Salarisadministratie

 
Salarisadministratie

SOM verzorgt de complete salarisadministratie voor een vast tarief: onbeperkte mutaties, digitale loonstroken, jaaropgave, en loon- en pensioenaangifte

Process-analyse

SOM analyseert als onderdeel van onze dienstverlening het administratieproces. Minder doublures, verminderde foutgevoeligheid en een efficiënt proces is het gewenste resultaat

Advies

SOM informeert en adviseert u proactief over de wet- en regelgeving, met als doel preventief te werk te gaan en hoofdpijndossiers te voorkomen.

Helpdesk

SOM bespaart u en uw personeel tijd en frustratie. Heeft u of uw personeel een vraag, bel ons op

020-6630138

Digitalisering

Digitalisering

 
In the cloud 24/7

Volledig digitaal, 24/7. De logins voor de medewerkers, managers, en de eindverantwoordelijke maken het mogelijk om altijd toegang te hebben tot de benodigde gegevens en beschikbare functionaliteiten.

Functionaliteiten

Onze software biedt diverse functionaliteiten. De registratie van uren, verlof en verzuim, een digitaal dossier, en al uw benodigdheden voor personeelszaken.

Toegevoegde waarde

De toegevoegde waarde, naast de functionaliteiten, bestaat uit de HR-signalen en bedrijfsrapporten die u ontvangt. De HR-signalen attentderen u op benodigde acties en de rapporten geven u inzicht in uw administratie en bedrijfsvoering.

Transparant

Het systeem biedt de gewenste transparantie. U kunt precies bekijken wat wij hebben gedaan en welke output wij klaar hebben, tegelijkertijd kijken wij met u mee voor uw gemoedsrust.

Personeelszaken

 
Documenten
Vraagbaak

SOM kan u bedienen door uw arbeidsovereenkomsten en personeelsreglement te maken. Uiteraard in de naleving van de geldende CAO of bedrijfstakrekening.

SOM is uw vraagbaak voor uw personeelszaken. Strategische personeelsplanning, strategie, werving en selectie,  elke vraag kunnen wij beantwoorden.

Uw personeel

De tevredenheid en welzijn van uw personeel is voor ons belangrijk. Wij helpen u graag om uw verzuim te reduceren, conflicten te vermijden en ontslag indien onvermijdelijk soepel te laten verlopen.

Contact met derden

Als ondernemer heeft u veel contact met derden, denk hierbij aan de belastindienst, UWV, arbo-verzekeringen en pensioenverzekeraars. Wij helpen u graag in de communicatie met deze partijen